.
Frances Lefebure
vrijdag 3 februari 2023

Acteurskoppel Frances Lefebure en Boris Van Severen zit zonder wasmachine

Familieweekend loopt mis na amper twee dagen

Onlangs was acteurskoppel Frances Lefebure en Boris Van Severen op familieweekend, samen met Boris’ zonen uit een eerdere relatie. Maar na amper twee dagen liep het al mis.

Na twee dagen zaten de jongens al door hun propere kleren heen. Probleem: er was geen wasmachine op hun verblijfslocatie. Er zat dan ook niets anders op dan naar de dichtstbijzijnde kringwinkel te trekken, op zoek naar extra speelkleren.

Een geweldige ervaring, zo onthult Frances in Billie: “We hebben er met ons vieren uren rondgelopen, gezocht, gepast, gelachen. Veel meer fun dan een middagje op de Meir.”

Uiteindelijk verzamelde het gezin een volle zak aan nieuwe spullen voor nog geen 30 euro. Boris en Frances proberen hun (plus)kinderen dan ook mee te geven dat ze niet altijd bij grote ketens zoals een Primark moeten shoppen om trends te volgen. Ze wijzen hen daarbij ook op het bestaan van fenomenen zoals ‘the thrill of the hunt’, waarbij je – als je een kledingstuk vindt – je het meer apprecieert omdat je er moeite voor deed. Bovendien meent Frances dat wat je in een kringwinkel vind vaak origineler is dan waar de anderen mee rondlopen.

Ze is zelf dan ook een grote fan van brocantemarkten en kringwinkels: “Als ik in een stad ben voor een opdracht, zoek ik er altijd wel eentje op om wat in te gaan snuisteren. En dan voor een paar eurocent iets scoren met een mooie patina: I love it .”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Frances Lefebure en Boris Van Severen