.
Adamo
woensdag 1 maart 2023

Adamo: “Albert en Paola komen eindelijk bij ons eten”

Hij helpt een misverstand de wereld uit

Zanger Adamo houdt duidelijk niet van stilzitten. De zanger start eind mei aan een nieuwe tournee en daar kijkt hij heel erg naar uit. Maar waar hij nog naar uitkijkt is naar zijn ontmoeting met Albert en Paolo.

Adamo ontmoette Albert en Paolo al eerder en in 2001 werd hij zelfs tot ridder geslagen. Dat was de eerste keer dat dat in privé gebeurt. Maar er is nog een gerucht dat Adamo graag de wereld wil uithelpen.

“Mijn nummer ‘Dolce Paolo’ zou een ode zijn aan de toenmalige prinses. Althans dat beweerde een Italiaanse journalist ooit. Maar daar is niets van aan. Wij hebben elkaar pas later ontmoet. De prinses had die artikels gelezen, en vroeg of het waar was. Ik zei toen dat ik dat nooit zonder haar toestemming zou doen, maar er wel werk van wilde maken – als ze instemde”, legt Adamo uit in Dag Allemaal.

Voor de Italiaanse pers was dat al een reden genoeg om te schrijven dat de twee een affaire hadden. Iets waar de vrouw van Adamo, Nicole, eens goed mee heeft gelachen. “Zij wist goed genoeg dat ik haar alleen op officiële evenementen had ontmoet.”

En dit jaar mag Adamo Paola dus opnieuw ontmoeten. “In 2020 zouden we Paola en Albert eindelijk voor het eerst privé ontmoeten. Het koppel zou hier komen eten. Ik had zelfs een Italiaanse topchef ingeschakeld. Maar toen kwam de pandemie. Dit jaar kan het wel en we kijken er erg naar uit.”

Bio van Adamo

Meer Over:

Adamo