.
News Image

Adriaan Van den Hoof: “het mag nu echt stoppen”

Adriaan Van den Hoof zit er volledig door.
Adriaan Van den Hoof heeft het moeilijk. In het begin van de quarantaine wist hij zich bezig te houden met schrijven, tekenen en schilderen. Allemaal dingen waar hij graag mee bezig is. Maar plotseling kraakte Adriaan…

Op Instagram deelde Adriaan Van den Hoof een emotioneel bericht. “Het mag nu echt stoppen. Ik ben zo triest. Hernia,” schreef Adriaan bij een huilende foto van zichzelf.

“Wat zie ik mijn zonen graag,” voegde hij eraan toe. TV Familie spotte het bericht nog voor Adriaan Van den Hoof het verwijderde.

Bij Radio 2 vertelde Adriaan Van den Hoof dat hij het soms moeilijk krijgt als zijn tweeling Otto en Finn bij de mama zijn. “Ik kan dan ineens overvallen worden door een gevoel van gemis,” quote TV Familie Adriaan Van den Hoof.

Adriaan Van den Hoof moest onlangs ook afscheid nemen van zijn goede vriend Tom Hautekiet die onverwachts overleed. Hopelijk kan Adriaan deze moeilijke periode snel achter zich laten. Vanaf midden juni kan hij alvast zijn zinnen verzetten met de zomerquiz ‘Switch’.

Bio van Adriaan Van den Hoof