.
Adriaan Van den Hoof
woensdag 24 juli 2024

Adriaan Van den Hoof: “Gaan ze er echt mee doorgaan?”

Daar vreest hij voor

Het is al een tijdje stil rond Adriaan Van den Hoof. De presentator is niet meer te zien op televisie of in zijn zaalshows en dat nadat er verhalen de ronde deden over zijn verschillende relaties.

Dat is nu ondertussen al enkele jaren geleden, maar het lijkt alsof de storm maar niet lijkt te gaan liggen.

“Soms ben ik bang dat sommige mensen van plan zijn ermee door te gaan tot ik er een eind aan maak. Noem me een narcist, een egoïst. Ik ben de verwijten gewend. Maar ik ben er klaar mee. Constant teleurgesteld zijn in mezelf, brengt geen zoden aan de dijk. Mezelf blijven straffen helpt niemand vooruit”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Het doet Van den Hoof ook twijfelen aan het feit of hij ooit wel echt gelukkig was. En het antwoord is niet wat je zou verwachten.

“Ik denk niet dat ik ooit echt gelukkig ben geweest. Ik heb wel flarden gevoeld van ‘Wow, dit is geweldig.’ Maar fundamenteel zit er een donkerte in mij. Een somberheid die ik op alle mogelijke manieren heb proberen te onderdrukken en te compenseren. Dat seriële vreemdgaan. Dat was het gevolg van de steeds weerkerende vaststelling: ‘Ik ben hier niet op mijn gemak. Misschien eens bij een ander proberen.”