.
Adriaan Van den Hoof
zaterdag 18 juni 2022

Adriaan Van den Hoof: “Hij had ook met andere vrouwen een affaire”

"Hij is ziek in zijn hoofd"

Nog maar weinig vrouwen hebben een goed woord over voor Adriaan Van den Hoof. Sinds de presentator werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag lijkt Adriaan van de aardbol verdwenen te zijn. Ook deze zomer zal hij niet te zien zijn tijdens de dagelijkse quiz ‘Switch’.

Nadat 1 slachtoffer haar getuigenis aan Dag Allemaal vertelde, volgde al heel snel een tweede slachtoffer. Zij was stapelverliefd op Adriaan en ze was ervan overtuigd dat het wederzijds was. Tot ze zijn andere amoureuze contacten ontdekte.

“Ik heb hem daarmee geconfronteerd, maar hij kon me overtuigen dat er niemand anders was. Ik had beter moeten weten natuurlijk. Al is het bedrog maar één ding. Hij heeft me vooral emotioneel gekraakt”, zucht de getuige in Dag Allemaal.

Adriaan wist goed int te spelen op de gevoelens van zijn minnaressen. “Geregeld dreigde hij er ook mee dat hij zichzelf iets zou aandoen. Telkens als ik een einde wou maken aan ‘ons’, na alweer een discussie of verwijt, kreeg ik verwensingen naar mijn hoofd dat ik belachelijk en onnozel deed.”

Volgens de vrouw is het simpel, Adriaan is duidelijk ziek in zijn hoofd. “Hij heeft gewoon hulp nodig, en in zekere zin beseft hij dat ook wel. Maar telkens weer komt zijn narcisme naar boven en kruipt hij in zijn rol van slachtoffer.”

Bio van Adriaan Van den Hoof