.
Adriaan Van den Hoof - Switch
vrijdag 27 mei 2022

Adriaan Van den Hoof schrapt shows: “Het kan niet in serene sfeer doorgaan”

Er is heel wat te doen rond de presentator

Alsof de verrassing nog niet groot genoeg was dat Adriaan Van den Hoof ‘Switch’ niet lager gaat presenteren, kwam het als een nog grotere verrassing dat Adriaan plots werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag.

Alle commotie rond die beschuldigingen hebben Adriaan er nu toe aangezet om zijn komende shows te laten schrappen. Toch is er volgens Adriaan weinig aan de hand.

“Ik heb geen redenen om aan te nemen dat er iets anders zou spelen dan de keuze voor vernieuwing. Er zijn tegen mij nooit formele klachten ingediend. Er loopt ook geen enkel gerechtelijk onderzoek”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

De keuze om de voorstellingen van Adriaan af te lassen leek voor onder andere Koksijde op dit moment de beste optie. “Het leek alsof het kon doorgaan, maar er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in serene sfeer te laten doorgaan”, klinkt het bij cultuurcentrum Casino-Koksijde.

Wat er met de rest van de shows zal gebeuren, dat is voorlopig nog maar de vraag. En hoe de carrière van Adriaan bij VRT eruit ziet, ook dat valt nog af te wachten. Onlangs vertelde Adriaan nog dat hij na de zomer ging samenzitten met de VRT voor een aantal nieuwe projecten. Wordt dus nog vervolgd…

Bio van Adriaan Van den Hoof