.
Sinerjey Meyfroodt
maandag 24 juni 2024

Advocaat van Dag Allemaal tikt man van Marthe van K3 op de vingers

"Stop met uiten van dreigementen"

Sinerjey Meyfroodt en Dag Allemaal, het zullen nooit de beste vrienden worden. Sinerjey haalt op zijn sociale media regelmatig uit naar het weekblad en dat doet hij in zijn eigen stijl. Niets mis mee zou je denken, maar er zijn grenzen en die lijken volgens Dag Allemaal overschreden te zijn.

Vorige week bracht Dag Allemaal een reportage over wat Nederlandse juicekanalen schreven en dat dat blijkbaar niet naar de zin van Sinerjey. Die haalde op zijn sociale media uit naar het weekblad en naar de journalist die het stuk schreef.

De bedrijfsjurist van Dag Allemaal heeft Sinerjey ondertussen aangeschreven en die deelde het bericht op zijn sociale media, dat weet Reality_FBI. Zij deelden een screenshot van het bericht, wat eigenlijk ook niet mag want de account van Sinerjey staat privé.

"Geachte heer Meyfroodt, de hoofdredactie van onze uitgave Dag Allemaal maakt melding van onaanvaardbare uitlatingen die u doet ten aanzien van onze journalist", zo start de mededeling van de bedrijfsjurist.

"Onze journalist bracht o.m. verslag uit over nieuws dat door Nederlandse zgn. juicekanalen werd gebracht. Daarbij werd steeds correct vermeld wat de bron was. u kreeg ook recht op wederhoor, maar verkoos hier geen gebruik van te maken. Bijgevolg was de berichtgeving in Dag Allemaal journalistiek correct", gaat het verder in de correspondentie. En dan komt het....

"We verzoeken u dan ook om te stoppen met het uiten van dreigementen, het lastigvallen van mensen uit de naaste omgeving van onze journalist, en het belasteren van de journalist", besluit de bedrijfsjurist.

Toch was duidelijke woorden vanuit het mediabedrijf DPG Media dat wij kennen als een bedrijf waar journalisten hun werd goed doen. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd...

Bio van Sinerjey Meyfroodt

Meer Over:

Sinerjey Meyfroodt