.
Miguel Dheedene en Aisha Van Zele
vrijdag 18 november 2022

Aisha Van Zele: “Daar durf ik dat wel”

Het is er erg veilig

Dubai, je houdt er van of je houdt er niet van. Het is in ieder geval geen plaats die Tom Waes nog snel een keertje opnieuw zou bezoeken. Aisha Van Zele en Miguel Dheedene dan weer wel. Zij hebben hun hart er toch een beetje verloren.

“Zoals je weet hebben Miguel en ik in Antwerpen ook enkele horecazaken, en in Dubai is er op culinair vlak een enorm aanbod. Ook daarvoor gaan we graag al eens op prospectie. Niet alleen boetieks bezoeken hoort bij onze trip, ook heerlijk tafelen is daar een onderdeel van”, zegt ze in Tv Familie.

Een veelgehoorde reactie over Dubai is dat het een erg veilige plaats is om te wonen en te leven. Er heerst een totaal andere mentaliteit dan in ons Belgenland.

“Hier durf ik gerust mijn gsm of portefeuille op mijn handdoek laten liggen als ik ga zwemmen. In Dubai staan immers zware straffen op diefstal. En alles is er ook zo ingericht dat kinderen er de tijd van hun leven hebben.”

Maar Aisha begrijpt de kritiek die Tom Waes heeft op het land wel. Hij vertelde na de opnames van ‘Reizen Waes’ dat het land helemaal geen ziel heeft. “Een ziel zoals oude steden als Barcelona, Rome of Londen heeft Dubai niet. Dus ik geef hem gelijk wat cultuur betreft. Toch vind ik Dubai zeker een aanrader, zeker voor mensen die in deze periode nog een zonnige, kindvriendelijke bestemming willen opzoeken.”

Bio van Aisha Van Zele

Meer Over:

Aisha Van Zele