.
Miguel Dheedene en Aisha Van Zele
zaterdag 18 februari 2023

Aisha Van Zele: “Dat speelde in mijn achterhoofd”

Ze had al eens een miskraam

Aisha van Zele zit over de helft van haar zwangerschap en de onderneemster straalt. Ze kan niet wachten om haar baby in haar armen te sluiten, al zal ze nog even geduld moeten hebben.

Al heeft ze niet meteen een volledige zorgeloze zwangerschap. In 2021 raakte ze al een keertje zwanger maar kreeg ze een miskraam na drie maanden zwangerschap. Niet geheel onlogisch dat ze zich dus af en toe zorgen maakt.

“Dat speelde inderdaad in mijn achterhoofd. Maar nu ga ik ervan uit dat alles goed komt. Ik heb al heel lang een kinderwens, het mirakel in mijn buik voelen groeien maakt me gelukkiger dan ooit. Ik ben een geboren moederkloek”, klinkt het in Dag Allemaal.

Een voorkeur voor een jongen of meisje had Aisha niet. Dat ze een jongetje krijgen is een koningswens voor haar partner Miguel. Hij heeft al een dochter Valentina uit een relatie met ex Miss-België Tanja Dexters.

“Ik had geen voorkeur. Zwanger worden is het allergrootste geschenk. Straks is ons gezin compleet. Mocht ik tien jaar jonger zijn geweest, had ik er waarschijnlijk nog eentje gewild. Maar nu op mijn 38ste, lijkt een gezin van vier mij ideaal.”

Bio van Aisha Van Zele

Meer Over:

Aisha Van Zele