.
Aisha Van Zele
vrijdag 27 mei 2022

Aisha Van Zele: “Dat was nooit mijn droom”

"Ik werkte van mijn vijftiende tot zesentwintigste al in de horeca"

Het ondernemerskoppel Aisha Van Zele en Miguel Dheedene zijn erg succesvol in wat ze doen. Ze richten hun volledig op hun handelszaken, die zich in de fashion en horeca situeren. In Story lezen we er meer over.

Aisha kennen we nog uit 'The Sky is the Limit', in de periode dat ze nog samen was met haar ex-partner Philip Cracco, de succesvolle zakenman achter het merk Rodania. Toen die in 2020 overleed ten gevolge van uitgezaaide prostaatkanker, vond Aisha enige tijd later de liefde bij Miguel.

Miguel is zelf een bezige bij. Hij komt uit een familie van legendarische restauranthouders. In hun portfolio van restaurants vinden we beide Matterhorns, Le Pristine en binnenkort ook Blueness. Zelf openden Aisha en Miguel in de herfst van vorig jaar hun twee nieuwe restaurants in Antwerpen.

Naast zijn drukke restaurantleven is Miguel ook eigenaar van Fashion Club 70, een grote verdeler van allerhande bekende modemerken. Aangezien Aisha daar ook wel wat van af kent, lijkt dat voor de buitenwereld misschien een meer logische keuze om haar pijlen op te richten.

Zelf spreekt ze dat direct tegen. “Toch niet, dat was nooit mijn droom. Ik werkte van mijn vijftiende tot zesentwintigste in de horeca en doe dat nog altijd heel graag. Het is hard werken, maar ik kan terugvallen op een goed team. Het is aan mij om de machine geolied te houden”, concludeert ze.

Bio van Aisha Van Zele

Meer Over:

Aisha Van Zele