.
News Image

Aisha Van Zele: “De kijkers weten zoveel niet over mij”

Ze investeerden samen in de restaurants

Aisha Van Zele is weer gelukkig en dat zie je. Met Miguel heeft ze de perfecte partner aan haar zijde en ze zijn ook nog eens zwanger van hun eerste kindje samen.

“Maar het botst hier ook weleens, maar we praten alles uit en hebben altijd respect voor elkaars visie. Wij zijn heel complementair, Miguel is de man van mijn leven”, zegt Van Zele in Dag Allemaal.

Miguel en Aisha runnen ook een zaak samen en dat is ook niet voor ieder koppel weggelegd. Maar wel voor dit koppel.

“We hebben samen geïnvesteerd in de restaurants, maar we werken niet op dagelijkse basis samen. Ik mag ook mijn beide handen kussen met mijn teams. Miguel en ik overleggen over belangrijke beslissingen en nu ik het wat rustiger aan doe, doet hij zijn uiterste best om mij te ‘ontzorgen’.”

Wie naar ‘The Sky Is The Limit’ heeft gekeken zag in Aisha niet meteen een horecabazin. Toch doet ze het allemaal. “De kijkers weten zoveel niet over mij. Toen ik naar Antwerpen verhuisde, wilde ik hier echt aan’t werk. Ik had al veel ervaring in personeelszaken, maar ik klus ook al van mijn 14de in de horeca. Ik heb nu 40 mensen in dienst. Dit is voor mij de perfecte combinatie tussen hr en horeca.”

Bio van Aisha Van Zele

Meer Over:

Aisha Van Zele