.
Aisha Van Zele
dinsdag 24 mei 2022

Aisha Van Zele: “Hopelijk mag ik dat snel opnieuw ervaren”

"Ik genoot ervan mijn buikje te zien groeien"

Voor Aisha Van Zele stond het leven in december eventjes helemaal stil. Ze verloor het kindje dat ze samen met haar partner Miguel Dheedene verwachtte, en daarmee ook haar drive. Nu lijkt ze stilaan weer wat positiever in het leven te staan. Dat vertelt ze aan Story.

Achteraf bekeken hebben Aisha en Miguel naar eigen zeggen gewoon pech gehad. Medisch lag er niks een gezonde zwangerschap in de weg. “Ik heb geen schrik dat het niet meer zal lukken, ik hoop alleen dat het snel gebeurt”, vertelt Aisha.

Deze zomer wordt ze 38 en ze beseft dat kinderen krijgen steeds moeilijker zal worden. Maar haar wens om zelf mama te worden is erg groot.

“Ik verlang al tien jaar naar een baby. In januari 2016 zouden Philip – haar ex die overleed aan uitgezaaide prostaatkanker – en ik eraan beginnen. In januari 2020 is hij gestorven. Ik ben heel dankbaar dat Miguel mij nog een kind wil schenken”, zegt ze teneergeslagen.

Een lichtpuntje van hoop is dat het vorige keer erg snel ging. “In september zijn we eraan begonnen en in oktober was ik al zwanger. Mama worden is mijn allergrootste wens. Ik genoot ervan mijn buikje te zien groeien. Hopelijk mag ik dat heel snel opnieuw ervaren”, zegt een positieve Aisha.

Bio van Aisha Van Zele en Miguel Dheedene