.
Miguel Dheedene en Aisha Van Zele
woensdag 18 mei 2022

Aisha Van Zele: “Ik voelde me schuldig tegenover mijn partner”

"De eerste drie maanden had ik geen zin om buiten te komen"

Aisha Van Zele, bekend uit het programma 'The Sky is the Limit' op Play 4, gaf een interview aan Story waarin ze vertelt over haar partner Miguel Dheedene en hun noodlottige voorval eind vorig jaar.

In november openden ze nog samen hun nieuwe restaurants Ferrier 30 en Puro 26 in Antwerpen. Er was toen nog geen vuiltje aan de lucht. Eigenlijk had het koppel nog goed nieuws te melden, maar hield dat nog even stil. Er was namelijk een baby op komst.

Drie maanden ver in de zwangerschap kwam er dan toch slecht nieuws aan: Aisha kreeg een miskraam. “Het was 23 december. We hadden net de gunstige resultaten van de NIP-test gekregen en stonden op het punt om iedereen in te lichten”, vertelt een bedroefde Aisha.

“Ik dacht dat er niets meer kon mislopen. We hadden onze hele toekomst al uitgestippeld. Ik zou in juli bevallen, we wisten het geslacht al...”, zegt ze moedeloos.

Ze beleefde vervolgens een erg moeilijke periode. “Als vrouw is een miskraam niet alleen op medisch vlak lastig, maar ook emotioneel. Ik voelde me schuldig tegenover mijn partner. Waarom krijgt een ander wel een kind en ik niet? De eerste drie maanden had ik geen zin om buiten te komen, Miguel heeft me echt moeten buiten sleuren. Het was één van de grootste dieptepunten in mijn leven”, aldus Aisha.

Bio van Aisha Van Zele en Miguel Dheedene