.
Aisha Van Zele
maandag 27 februari 2023

Aisha Van Zele: “Ik zal daarvoor wel een manier vinden”

Ze werkt in de horeca en is zwanger

Het zit goed tussen Aisha Van Zele en haar partner Miguel. De twee hebben samen een huis gekocht en verwachten binnenkort hun allereerste kindje samen.

“We hebben samen een huis gekocht in het Antwerpse, waar we sinds september wonen. Miguel, zijn dochter Valentina en ik hebben elk onze eigen toets aan het nieuwe huis gegeven, we wonen er supergraag”, klinkt het in Dag Allemaal.

Voorlopig is Aisha niet meer heel erg actief in haar eigen restaurants, maar die job neemt ze na haar bevalling hopelijk snel weer op.

“Ik zal wel een manier vinden om alles gecombineerd te krijgen, daar maak ik me geen zorgen over. Uiteraard ga ik de eerste maanden heel hard genieten van ons kind. Daarna zien we wel. Ik zeker zo snel mogelijk weer aan het werk, maar de opvoeding zal voor mij altijd prioritair zijn.”

Gelukkig heeft Aisha veel geluk met haar partner Miguel die ook veel voor de zaken doet. Hij is erg ambitieus en dat trekt Aisha heel erg aan. “Ik heb iemand nodig naar wie ik kan opkijken. Ondanks zijn drukke agenda maken we toch voldoende tijd voor elkaar. En dat hoeft niet altijd met een snoepreisje of luxueuze etentjes te zijn. Wij maken het ook fijn gewoon thuis voor de tv.”

Bio van Aisha Van Zele

Meer Over:

Aisha Van Zele