.
Aisha Van Zele
zondag 18 december 2022

Aisha Van Zele in tranen: “De pijn gaat niet zo snel voorbij”

Ze verloor haar eerste kindje

Het was even schrikken toen Julie Van den Steen een aankondiging maakte dat ze een miskraam had gehad afgelopen zomer. Over het privéleven van Julie is heel weinig geweten, dus dit zag niemand aankomen.

Voor veel vrouwen een jammer genoeg herkenbare situatie. Ook Aisha Van Zele heeft het moeten doorstaan. En dat ging gepaard met heel veel verdriet.

Een goed jaar geleden verloren Aisha Van Zele en haar vriend Miguel Dheedene hun kindje na drie maanden zwangerschap. “Ik weet dus maar al te goed door welke moeilijke periode Julie nu gaat. Het is verschrikkelijk herkenbaar. Ik heb Julie zelfs een berichtje gestuurd”, zegt Aisha in Tv Familie.

Doordat Julie met haar verhaal naar buiten komt, ervaart Aisha de pijn van het verlies opnieuw. Ondanks dat Aisha nu opnieuw in verwachting is van een kindje, gaat de pijn nog niet zo snel voorbij.

“Ik kan me het verdriet om dat verlies nog zo voor de geest halen. Wat maakt dat ik nu geen rusteloze zwangerschap beleef. Nog te vaak wordt onderschat wat zo’n miskraam met je kan doen. Je kan het alleen maar begrijpen als je het zelf meegemaakt hebt. Daarom is het zo belangrijk dat erover gesproken wordt.”

Bio van Aisha Van Zele, Julie Van den Steen en Miguel Dheedene