.
Miguel Dheedene en Aisha Van Zele
maandag 30 mei 2022

Aisha Van Zele na overval: “Dat was schrikken”

“In het midden van de nacht belde hij me op dat hij overvallen was"

Als je veel geld hebt en er niet voor terugdeinst om dat te tonen, kan je al eens het ongelukkige slachtoffer worden van een overval. Dat overkwam Miguel Dheedene, de partner van Aisha Van Zele. Ze vertelt in Story wat er die avond precies met haar vriend gebeurd is.

Na een DJ-set te hebben gespeeld in één van zijn horecazaken, keerde Miguel te voet terug naar huis. Toen hij zijn eigen straat inwandelde, werd hij plots overmeesterd door een paar mannen.

Op dat moment droeg Miguel een peperduur Patek Philippe-horloge. Hij werd in elkaar geslagen en de mannen spoten pepperspray in zijn gezicht. Het was een vluchtige maar kostelijke confrontatie, want in slechts een paar seconden hadden ze zijn horloge gestolen.

“In het midden van de nacht belde hij me op dat hij overvallen was. Dat was schrikken”, vertelt Aisha.

De angst zit er goed in ten huize Dheedene. “Ik ben nooit meer op mijn gemak als het begint te schemeren en durf niet meer alleen te gaan joggen 's avonds”, bekent Aisha. “Maar het weerhoudt ons niet om in de toekomst een duur horloge of handtas te dragen. We willen ons leven niet laten bepalen door criminelen”, besluit ze strijdvaardig.

Bio van Aisha Van Zele en Miguel Dheedene