.
Aisha Van Zele
woensdag 16 juni 2021

Aisha Van Zele over Valentina: “plusmama zijn is soms pijnlijk”

"Het is als plusmama niet altijd makkelijk..."

Aisha Van Zele is ondertussen een jaar samen met Miguel. Het was echt liefde op het eerste gezicht, al was er bij Aisha toch wel wat twijfel…

“Philip was nog maar zeven maanden eerder overleden... Maar zo’n coup de foudre overkomt me niet vaak, dus ben ik mijn hart gevolgd”, onthult Aisha in Story.

Miguel is natuurlijk ook de papa van Valentina, zijn dochtertje uit zijn huwelijk met Tanja Dexters. De band tussen Aisha en Valentina is enorm goed.

“Voor mij was een kind uit een vorige relatie nooit een struikelblok”, vertelt Aisha Van Zele in Story. “Het is als plusmama niet altijd makkelijk, maar ik heb daar mee voor gekozen. Gelukkig klikt het goed met Valentina. We doen heel veel samen.”

“Ze maakt me elke ochtend wakker om te ontbijten en dan moet ik haar haar in de plooi leggen. Ze vindt het ook fantastisch dat ik naar haar sportlessen kom kijken. Ik ben wel streng wat huiswerk betreft”, vertelt Aisha ronduit over haar liefde voor het 11-jarige meisje.

“Natuurlijk blijf ik maar een stiefmoeder. In de eerste plaats gaat alle liefde naar haar mama en papa, soms is dat als plusmama wel pijnlijk”, geeft Aisha Van Zele toe in Story.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Aisha Van Zele

Meer Over:

Aisha Van Zele