.
Aisha Van Zele
zaterdag 21 mei 2022

Aisha Van Zele: “We moeten verder, hé”

Ze komt uit één van de grootste dieptepunten van haar leven

Als het professioneel allemaal op wieltjes loopt, kan het thuis al eens een ander verhaal zijn. Aisha Van Zele, die we kennen uit een vorig seizoen van het populaire realityprogramma 'The Sky is the Limit', kreeg eind vorig jaar slecht nieuws te horen. Ze vertelt er meer over in Story.

Samen met haar partner Miguel Dheedene opende ze in november van vorig jaar twee nieuwe restaurants in Antwerpen. Daarnaast had het koppel nog goed nieuws te verkondigen, maar besloot om dat nog eventjes stil te houden.

Aisha bevond zich op dat moment in een pril stadium van haar zwangerschap en had nog niemand op de hoogte gebracht. In december, op de 23ste om precies te zijn, liep het jammer genoeg fout. Aisha kreeg een miskraam en de twee verloren hun ongeboren kindje.

Ze komt uit één van de grootste dieptepunten van haar leven en verloor toen haar drive. “De eerste drie maanden had ik geen zin om buiten te komen. Miguel heeft me echt moeten buiten sleuren”, vertelt ze daarover.

Ondertussen heeft ze het een plaats kunnen geven. “We moeten verder, hé. Alle testen wijzen uit dat er geen medische oorzaak is: een last die van onze schouders valt. We hebben gewoon pech gehad”, besluit Aisha.

Bio van Aisha Van Zele en Miguel Dheedene