.
Alicia uit B&B Zoekt Lief
donderdag 31 augustus 2023

Alicia uit ‘B&B zoekt lief’: “Ik heb hem bedrogen” 

Ze is normaal zo niet 

‘B&B zoekt lief’ leek een mooi einde te kennen. Er werden drie koppels gevormd en de liefde spatte er bij de duo’s vanaf. We zijn ondertussen 9 maanden verder en alleen Sandra en Tim zijn nu nog bij elkaar.

Ook Alicia en Niels zijn geen koppel meer. En dat is toch wel tot grote verbazing van de kijkers en van hun omgeving.

“Na onze eerste kus liep het enkele maanden heel goed. De winterperiode is rustiger voor mij, dus ik kon af en toe naar Niels gaan. En hij nam ook eens vakantie om naar hier te komen. Maar ja, de kijkers kennen mij als een flapuit, dus ik zal het maar meteen zeggen: ik heb hem bedrogen”, zucht Alicia in Dag Allemaal.

Ze voegt er ook meteen aan toe dat ze daar heel veel spijt van heeft en dat dat niet in haar aard ligt om van de ene dag op de andere een affaire te beginnen met iemand anders.

“Mensen weten dat ik een lieveke ben, maar Niels en ik zijn zo uit elkaar gegroeid – als je zo ver van elkaar woont, is dat haast niet te voorkomen – en ik heb toen een korte relatie gehad met een andere man. De problemen tussen Niels en mij werden groter en de communicatie stroever. Iedereen kibbelt wel eens in een relatie, maar ik begon steeds meer te denken: was het niet allemaal geacteerd?”