.
Poppemie in The Masked Singer
vrijdag 4 oktober 2024 06:40

Alle monden vallen wagenwijd open bij nieuwe ontmaskering in The Masked Singer

Wie valt er na de eerste deelname af?

The Masked Singer maakt zich weer op voor een goedgevulde show vol verrassingen. Op vrijdag 4 oktober doen niet alleen een splinternieuwe figuur én een kersverse speurder hun intrede in het programma, ook de ontmaskering brengt iedereen naar het puntje van zijn stoel. De monden van Aaron Blommaert, Tine Embrechts, nieuwkomer Boris - Hippo - Van Severen en de mystery speurder vallen wagenwijd open wanneer de kop er deze week afgaat. Het publiek verwelkomt ook Poppemie, die voor het eerst haar echte stem laat horen. En datzelfde publiek bekent bovendien voor het eerst kleur. De speurders mogen namelijk tijdens de show drie keer hun hulp inroepen om te weten te komen wie hun hoofdverdachten zijn. Maakt dat hen een beetje wijzer of zorgt de mening van het studiopubliek voor nog meer verwarring? De theorieën vliegen alleszins in het rond in The Masked Singer.

“Ik vond het vorig jaar ongelofelijk leuk om in dat pak te zitten”, klinkt het bij kersvers speurder Boris Van Severen. “Al vond ik het jammer dat ik de finale net niet heb gehaald, dat stak toch een beetje. Of ik een goede speurder ben? Ik denk dat ik er toch wel al een paar weet. Maar we zullen zien. Iederéén kan in zo’n pak zitten, dat is het mooie aan The Masked Singer. Frances en ik zijn er wel over bezig. Maar tips delen? Dat niet. Ik wil eigenlijk gewoon zelf winnen.”

Nieuwkomer Poppemie mag vrijdag de spits afbijten in een duel tegen Giraf. “Wie dat is? Geen flauw idee. Wat zij wil? Zo lang mogelijk onder de radar blijven”, kondigt Jens Dendoncker aan. Poppemie verbaast meteen iedereen met haar straffe performance op What Was I Made For van Billie Eilish. Tik & Tok gaan dan weer de strijd aan met Zeeduivel en Boom staat deze keer lijnrecht tegenover Medusa. Die Medusa brengt speurder Aaron in een tunnelvisie. Wanneer die tunnelvisie dan ook nog eens bevestigd wordt in een extra tip, worden Aaron en co helemaal van hun melk gebracht. “Dat kan niet!”

Met deze songs duelleren de 6 Masked Singers tegen elkaar in show 3:
Giraf zingt She Bangs van Ricky Martin
Poppemie zingt What Was I Made For van Billie Eilish
Medusa zingt Is It Love van Loreen
Boom zingt Heaven van Niall Horan
Tik & Tok zingen Especially For You van Jason Donovan & Kylie Minogue
Zeeduivel zingt Bring Me To Life van Evanescence

Aan het einde van de show wordt ook deze week opnieuw één figuur onverbiddelijk ontmaskerd. Wie moet zijn of haar masker afzetten? En welke bekende kop laat iedereen met open mond achter?

The Masked Singer, vanavond om om 20u40 bij VTM