.
Romina Van Camp
woensdag 15 maart 2023

Amerika wordt nieuwe thuis voor Romina Van Camp 

Amerikaanse verkiezingen in 2024 moeten op de voet gevolgd worden 

In aanloop naar de verkiezingen in Amerika in 2024, is het belangrijk dat ook bij ons de nieuwszenders zorgen voor de nodige, rechtstreekse info en verslaggeving van dichtbij de bronnen.

VTM Nieuws nam al zijn voorzorgen en kon Romina Van Camp overtuigen om naar Amerika te verhuizen en verslaggever ter plaatse te worden.

Romina ziet het helemaal zitten. “Mijn vriend, die mee verhuist, en ik fietsen heel graag en daar zullen we in Washington, met z’n vele fietspaden, zeker ons voordeel mee kunnen doen”, bekent Romina in Story.

Er was eerst sprake dat ze gestationeerd worden in New York maar gezien Washington een kleiner tijdsverschil heeft, bleek dat een betere oplossing. “De stad is ook meer centraal gelegen, zodat je sneller in andere gebieden bent”, aldus Romina Van Camp.

“Ik kijk er ook naar uit om in het politieke hart rondom het Witte Huis en de overheidsdepartementen een netwerk uit te bouwen”, geeft ze toe aan Story. Een huis heeft ze nog niet dus daar zal dringend werk van moeten gemaakt worden. Tijdens haar vorig bezoek aan Amerika kon ze al wat rondkijken

Bio van Romina Van Camp

Meer Over:

Romina Van Camp