.
Amy Courtens
donderdag 17 augustus 2023

Amy Courtens: “Ik vond dat heel gênant” 

Ze deelde het misschien iets te vroeg mee 

Een tijdje geleden maakte Amy Courtens op Instagram bekend dat zij en haar vriend Aaron niet langer een koppel vormden. Ondertussen zijn de twee terug samen en gaan ze trouwen.

Achteraf gezien vindt Amy het erg gênant dat ze hun breuk heeft gedeeld op sociale media. Vooral omdat ze enkele weken later opnieuw samen waren.

“Maar ik wou niet dat mensen het verhaal dramatischer maakten dan het was. De liefde was niet op, er is niemand vreemdgegaan en niemand heeft er schuld aan. Door de drukte en stress ging het gewoon even niet meer”, verklaart Amy in Dag Allemaal.

Toen Amy alleen woonde, hoorde ze op een avond vreemde geluiden in haar appartement. Ze besloot om haar ex-vriend te bellen en te vertellen dat ze bang was.

“Ik belde en zei: ‘Ik ben bang, wil je aan de telefoon hangen tot ik slaap?’ Voor hem was dat nooit een probleem, terwijl hij om 4 uur op moet. Door dat soort absurde dingen besefte ik hoe hard ik hem apprecieer. We besloten om opnieuw af te spreken en uiteindelijk besloten we ook om ons problemen aan te pakken. Nu maken we bewust tijd voor elkaar. Dan zijn we niet bezig met het werk en leggen we onze telefoon weg.”

Bio van Amy Courtens

Meer Over:

Amy Courtens