.
Amy Courtens
zondag 20 augustus 2023

Amy Courtens: “Mij niet bellen” 

Ze is er klaar mee 

De voorbije jaren zijn erg hectisch geweest voor Amy Courtens. Meer dan een jaar geleden wilde ze nog graag een K3’tje worden en nam ze deel aan ‘K2 zoekt K3’. Die periode ligt nu achter haar.

“Ze hoeven me niet meer te bellen als er een plekje vrijkomt. Ik heb geen spijt van mijn deelname, maar ik ben blij dat die episode voorbij is. Als K3’tje zou ik heel wat fijne momenten met vrienden en familie gemist hebben”, klinkt het in Dag Allemaal.

Ondertussen heeft Amy het druk met het bouwen aan een huis in Aarschot. Haar vriend Aaron is aannemer en doet alles zelf. Daarnaast is ze volop bezig met de voorbereidingen voor hun huwelijk in de zomer van 2024. Eerder dit jaar ging het koppel uit elkaar om nu weer samen te komen.

“Aaron is zijn vennootschap aan het opbouwen, ik zoek mijn weg als model, influencer en zangeres. Dat zorgt voor stress en door onze drukke jobs konden we weinig bij elkaar terecht. En als je het gevoel hebt dat je niet terechtkan bij je partner, moet je afstand nemen van elkaar.”

Bio van Amy Courtens

Meer Over:

Amy Courtens