.
Amy Courtens
maandag 22 juli 2024

Amy Courtens opnieuw getrouwd

Ze vieren de liefde!

Het liefdesleven van Amy Courtens is al eentje geweest van ups and downs. Ze had een relatie met haar vriend, maar de twee gingen uiteindelijk uit elkaar. Toch beseften de twee al heel snel dat ze niet zonder elkaar konden en ze kwamen terug samen. Meer zelfs, de twee zijn ondertussen ook in het huwelijksbootje gestapt. Een week geleden trouwden de twee voor de gemeente en beloofden ze elkaar op die manier eeuwige trouw.

Afgelopen weekend was het groot feest en hadden de twee ontzettend veel geluk met het prachtige weer. Vrienden en familie waren uitgenodigd om samen met het koppel de liefde te vieren.

Het thema van het feest was bohemian en dat viel duidelijk goed in de smaak bij de aanwezige gasten. Onder hen ook veel bekende gezichten zoals Luka van 'K2 zoekt K3', Candice Martens (Blind Getrouwd) en musicalactrices Helle Vanderheyden, Lotte De Clerck en Jozefien Grossen.

De gasten genoten zichtbaar, maar ook Amy genoot heel erg van haar feest. Ook zij werd volop verrast door de verrassingen die haar gasten voor haar in petto hadden.

Het werd een feest die Amy en haar vriend zich nog heel lang zullen herinneren.

Bio van Amy Courtens

Meer Over:

Amy Courtens