.
An Lemmens in Groeten Uit
dinsdag 29 november 2022

An Lemmens: “Een kind in je eentje?”

“Het zou jammer zijn….”

In maart beviel An Lemmens van haar tweede kind. Toch klopt het cliché dat twee kinderen stukken zwaarder is dan één niet volgens haar. “Een kind in je eentje? Heftig. Twee kinderen met twee? Ça va, zo onthult An Lemmens aan Gazet van Antwerpen. De vorige keer stond ze er namelijk, in tegenstelling tot nu, helemaal alleen voor.

Ook de kijk op haar carrière is door haar kinderen niet veranderd. “Ze hebben niet zozeer mijn blik op mijn carrière veranderd, ze hebben misschien wel de blik van mensen op mij veranderd”, verneemt Gazet van Antwerpen van An Lemmens.

“Je bent nu de veertig voorbij, je hebt twee kinderen, die carrière zal wel kelderen”, krijgt An vaak te horen en dat begrijpt ze niet.

“Waarom is dat nog altijd de verwachting? Het zou jammer zijn dat je al die jaren en al die ervaring die je hebt opgedaan overboord moet gooien en iets anders moet gaan doen”, aldus An Lemmens in Gazet van Antwerpen.

Volgens haar is het fantastisch dat nieuw talent een kans krijgt maar ze moeten wel de tijd en de kans krijgen om te groeien.

Bio van An Lemmens

Meer Over:

An Lemmens