.
An Lemmens
dinsdag 16 mei 2023

An Lemmens opgelicht: “Het gaat van kwaad naar erger”

Haar hoofd wordt misbruikt

Je hebt het misschien ook al eens een keertje zien passeren op sociale media: de advertenties waarvoor een BV gebruikt wordt als uithangbord. Al is daar altijd 1 probleem en dat is dat de BV in kwestie niet op de hoogte is dat zij daar ‘het gezicht’ van zijn.

Ook An Lemmens maakte het al mee. Haar gezicht wordt nu gebruikt in een advertentie van vermageringspillen. Haar hoofd wordt gebruikt en op een ander lichaam geplaatst.

An heeft haar volgers al meermaals gewaarschuwd om zo’n advertenties nooit te geloven en om er vooral niet op in te gaan.

“Hier wordt misbruik gemaakt van mijn naam en afbeelding, foto’s worden bewerkt en interviews worden verzonnen. Ik dien telkens klacht in bij de politie, maar helaas zijn dit zulke schimmige criminelen dat er verder weinig aan gedaan kan worden”, zegt ze in Dag Allemaal.

Lemmens ziet het als haar taak om iedereen te waarschuwen en hoopt dat er nog niet te veel mensen op zo’n advertentie zijn ingegaan. “Ik vind het verschrikkelijk dat mensen hierdoor geld kwijtraken, en geloven dat dit echt is.”

Bio van An Lemmens

Meer Over:

An Lemmens