.
An Lemmens
dinsdag 25 juni 2024

An Lemmens staat stil bij overlijden Kurt uit B&B Zoekt Lief

Wat een mooie woorden.

Maandagavond raakte bekend dat Kurt, één van de deelnemers aan het nieuwe seizoen van ‘B&B Zoekt Lief’ overleden is. Het nieuws kwam als een nare verrassing bij de crew van het programma binnen. Want hoe moest het nu verder?

“In B&B zoekt lief zie je Kurt, die als één van de uitverkoren vrijgezellen van Patricia naar Curaçao reisde. Met droefheid vernam onze crew dat Kurt afgelopen weekend plots overleden is aan acuut hartfalen”, schrijft presentatrice An Lemmens op haar sociale media.

Zelf heeft An niets dan goede herinneringen aan Kurt. “Ik leerde Kurt kennen als een geëngageerde en zorgzame man die enorm trots kon vertellen over zijn twee prachtige dochters. Ik wil dan ook hen in het bijzonder, maar ook zijn overige familie en vrienden, mijn oprechte steun en medeleven betuigen”, gaat de presentatrice verder.

“Kurt beleefde veel mooie momenten op Curaçao en bleef ook na de reis met een grote glimlach over zijn avonturen op het eiland vertellen. Daarom worden de verdere afleveringen met Kurt, in samenspraak met zijn familie, ook uitgezonden”, besluit An Lemmens.

Bio van An Lemmens