.
An Lemmens
vrijdag 25 november 2022

An Lemmens verloor haar vader en haar zus

“Ik zal nooit iets boven het geluk van mijn gezin zetten”

Door het verlies van dierbaren is An Lemmens een ander persoon geworden. “Ik hecht nóg meer belang aan mijn eigen, kleine kring en mijn gezin”, vertelt ze aan Gazet van Antwerpen.

“Mijn gezin blijft mijn veilige haven om naar terug te keren, dat is enorm belangrijk voor mij. Ik zal nooit iets boven het geluk van mijn gezin zetten. Ook mijn carrière niet”, aldus An Lemmens.

Ze wil haar kinderen gelukkig zien opgroeien en wil hen alles kunnen geven. “Ik heb supertof werk maar ik ga nooit iets nastreven dat ervoor zou zorgen dat ik moet inboeten op ‘family time’ of op mijn kinderen zien opgroeien.

Ondertussen wil de dochter van An ook meedoen aan ‘The Voice Kids’. “Haar ook echt laten meedoen, dat gaat niet gebeuren. Ik heb haar beloofd dat ze eens mag meekomen naar de repetities van ‘The Voice’ en dan iets mag zingen”, vertelt een vastberaden An Lemmens aan Gazet van Antwerpen.

Wat An wel heeft gedaan met haar dochter was haar meenemen naar een concert van Billie Eilish en daar was An tot tranen toe ontroerd. “Wat een geluk hebben ze met zo’n voorbeeld”, besloot An Lemmens.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van An Lemmens