.
An Lemmens
woensdag 7 juni 2023

An Lemmens weer op schoolbanken: opleiding vroedvrouw

Is dit haar laatste seizoen van The Voice Van Vlaanderen?

Waaw, niets dan respect voor de beslissing van An Lemmens. De presentatrice start binnenkort aan de opleiding vroedkunde, dat laat An Lemmens via haar sociale media weten. An Lemmens zit straks dus weer op de schoolbanken, nota bene op haar 43ste. Want eer de opleiding aan de hogeschool start, zal An 43 geworden zijn. Je bent nooit te oud om te leren en dat in tegenstelling tot de houdbaarheidsdatum op tv. An Lemmens weet maar al te goed dat de meest vrouwen op televisie de 50 niet halen, misschien is dat wel de ultieme motivatie om weer te gaan studeren.

Hoewel, An Lemmens had in 'Een echte job' op VTM al aangegeven dat zij dolgraag kinderen op de wereld helpt zetten. An mocht van de afdeling pediatrie verhuizen naar verloskunde en zette daar mee een kind op de wereld. Hoewel An zelf al twee keer mama werd, vond zij de geboorte van een kind van een ander koppel ook een bijzonder mooi moment.

De vraag is natuurlijk wat An tijdens de studies gaat doen: blijft zij programma's als 'The Voice Van Vlaanderen' presenteren of niet? Als An de studies aanvat is dat met de bedoeling om effectief iets met dat diploma te gaan doen. We kunnen het ons echt wel voorstellen dat An aan VTM vraagt om haar bij een volgend seizoen te laten vervangen. Maar dat zijn zorgen voor later.