.
Filip Peeters en An Miller
zaterdag 25 februari 2023

An Miller: “Ik zou niks zo erg vinden als dat”

Ze moeten doen wat ze graag doen

Niet alleen An Miller en haar partner Filip Peeters zijn druk bezig met acteren, ook hun dochter Louisa lijkt in de voetsporen van mama en papa te treden. Zij is binnenkort te zien in het tweede seizoen van ‘De Twaalf’.

An kan niet anders dan toegeven dat ze erg trots is op haar dochter, ondanks dat ze had gehoopt dat Louise niet net als hen zou willen gaan acteren.

“Ik zou niks zo erg vinden als moeten vaststellen dat de job die ze met zoveel passie beoefent niet voor haar is weggelegd. Maar wij hebben samen een theaterstuk ‘Familie’ gemaakt, iets waarover we lang hebben getwijfeld. We wilden onze dochters immers niet stimuleren om ook te gaan acteren”, legt An uit in Dag Allemaal.

Filip en An hoopten dat hun dochters zouden zien dat acteren eigenlijk niet zoveel voorstelt en dat ze de droom misschien zouden opbergen, maar helaas.

“Het was het plan om hen af te schrikken, maar dat is grandioos mislukt. We hebben met ‘Familie’ door Europa getoerd: Rome, Madrid, Parijs en binnenkort Zwitserland en Roemenië. Het is voor ons als gezin allemaal een stuk romantischer geworden dan we in gedachten hadden, echt een unieke ervaring.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van An Miller en Filip Peeters