.
An Vanderstighelen
zondag 17 december 2023

An Vanderstighelen: “Ik wil ze graag eens zware ruzie zien hebben”

Ze zijn een vaste waarde

An Vanderstighelen is al een aantal jaar te zien in ‘Thuis’ als Sam. Ze heeft de voorbije jaren al een stevige evolutie doorgemaakt en is niet meer zo zenuwachtig als vroeger wanneer een scene moet worden opgenomen.

In de reeks speelt ze nog altijd een powerkoppel met flik Tim, gespeeld door Jeroen Lenaerts. En dat heeft volgens de actrice zowel zijn voor-als nadelen.

“Ik sta er soms van versteld dat het zo goed marcheert. Ik weet niet of ik zelf zou willen samen zijn met iemand die het altijd beter weet. Maar Tim gedijt er goed bij”, citeert Tv Familie An in de podcast van ‘De Thuisploeg’.

Zelf vindt ze het als speler niet zo interessant om altijd met dezelfde persoon te moeten spelen. Het is leuk om een gevestigde koppelwaarde te zijn, maar soms zou ze toch meer uitdaging willen in de rol.

“Iemand moet natuurlijk de rots in de branding zijn, maar stiekem zou ik graag zien dat Sam eens in een zware ruzie met Tim terechtkomt of ontrouw beleeft. Na tien jaar huwelijk kán het niet altijd rozengeur en maneschijn zijn...”