.
Ana en Enis in Huis Gemaakt
dinsdag 9 januari 2024

Ana uit ‘Huis Gemaakt’: “Ik kende het verschil niet tussen een vijs en een nagel”

En toch wonnen ze

Na maanden van zwoegen en zweten zijn de winnaars van ‘Huis Gemaakt’ bekend. Ana en Enis gingen er met de hoofdprijs vandoor en niet Bavo en Kayleigh die heel erg op het huis hadden gehoopt, zeker nu ze zwanger zijn.

2024 begon fantastisch voor Ana Catarina Ferraz en Enis Mujakovic. Zij wonnen een huis en verhuizen binnenkort met hun hele gezin naar hun zelf verbouwde stekje.

“Maar dat zal pas over drie maanden zijn. We moeten eerst nog de slaapkamers van onze oudste dochter en zoon renoveren. En dan is er nog een lege kamer die we willen omtoveren tot dressing”, lacht het koppel in Story.

Het koppel gaat dus duidelijk nog eventjes door met verbouwen. Gelukkig zijn ze het nog niet beu en hebben ze nu geen last van strakke deadlines. En gelukkig komen vrienden en familie helpen.

“We zijn aan Huis Gemaakt begonnen met twee linkerhanden. Ik kende niet eens het verschil tussen een vijs en een nagel. Als je dan ziet wat we allemaal gerealiseerd hebben, zijn we best trots op onszelf. We leren supersnel.”