.
Ana en Enis in Huis Gemaakt
dinsdag 16 januari 2024

Ana uit ‘Huis Gemaakt’: “Ook voor hen was het allemaal heel lastig”

Ze moesten hen vaak missen

Je droomhuis winnen, gratis en voor niets, het is een van de mooiste prijzen die je kan winnen in je leven. Het was een droom die uitkwam voor Ana en Enis. Zij werden de winnaars van ‘Huis Gemaakt’.

De kinderen van het koppel raakten in die tien maanden behoorlijk gehecht aan het huis en alleen dat al was een motivatie voor het koppel om extra hard hun best te doen.

Voorlopig woont het koppel nog in Mechelen, en gaan de kinderen daar ook naar school. Voorlopig verandert er niks.

“Mijn mama, die ook in Mechelen woont, gaat ze altijd van school halen. Dat moet voor ons zo blijven, want met onze job gaat dat niet anders. Ik werk in de logistieke sector, Enis in de sales. Bovendien moeten we ook die richting uit om naar ons werk te rijden”, legt Ana uit in Story.

Voor de kinderen waren het ook tien lastige maanden. Zij zijn blij dat het erop zit. “De eerste twee weken vonden ze leuk, want ze mochten logeren bij oma en opa en die deden letterlijk alles voor hen. Ze werden rotverwend, we moeten hen nu een beetje heropvoeden. Maar vanaf week drie begonnen ze ons te missen. We gingen de kinderen op vrijdag afzetten aan school en pas dinsdagavond weer ophalen bij Ana's ouders.”