.
News Image

Anastacia toegevoegd aan  affiche Nostalgie Beach Festival

Weer een topper op Nostalgie Beach Festival.


Op zaterdag 12 augustus is het festivalpark van Middelkerke het decor voor de 4de editie van het Nostalgie Beach Festival.

Haar eerste stapjes in de showbizz zet ze als achtergronddanseres, maar het duurt niet lang voor Anastacia zelf op de voorgrond treedt. De blonde vamp met de zwarte soulstem overdondert werkelijk iedereen.

Vanaf haar debuutsingle ‘I’m Outta Love’ in 1999 gaat het hard voor de New Yorkse. Ook het album ‘Not That Kind’ wordt met open armen ontvangen. De wereldhits volgen elkaar daarna in sneltempo op: ‘Paid My Dues’, ‘One Day In Your Life’, ‘Left Outside Alone’ … In 2006 scoort ze bovendien nog eens dankzij een bijzonder duet met Eros Ramazotti.



Stijlicoon Anastacia heeft een speciale band met België. Tijdens een concertreeks in het Sportpaleis wordt ze dikke vriendinnen met Natalia, en ze gaat graag al eens winkelen in Antwerpen. Benieuwd dus wat ze van onze kust vindt!

UB40, Bananarama, The Boomtown Rats, Nik Kershaw, The Romantics en The Kids werden eerder al aangekondigd. Het Nostalgie Beach Festival is een initiatief van radiozender Nostalgie, met de steun van de gemeente Middelkerke. Tickets in voorverkoop kosten 54 euro en zijn verkrijgbaar via www.nostalgiebeachfestival.be. De dag voordien, vrijdag 11 augustus, is er op hetzelfde festivalpark in Middelkerke een concert van de Canadese rocker Bryan Adams: www.concertatthebeach.be .


Bio van Anastacia

Meer Over:

Anastacia