.
André Hazes
maandag 29 mei 2023

André Hazes: “Besef je wel dat je een vader bent”

Hij ontkende zijn verslaving

André Hazes is terug en niet alleen in Nederland. Ook in Vlaanderen wordt hij met open armen ontvangen en kijkt men terug uit naar de optredens die van de zanger gepland staan. André heeft enkele moeilijke jaren achter de rug, maar die liggen nu achter hem en hij maakt een nieuwe start.

Na de zomer, op 8 september, verschijnt er ook een nieuw album van de zanger. Wie zielige nummers verwacht over zijn verslaving die moeten we teleurstellen, want dat wordt het niet.

“Het zijn wel nummers over hoe ik mij gevoeld heb de afgelopen tijd. Over mijn verslaving, over hoe het gaat in mijn hoofd. Het zijn mijn gedachten. Ik heb ook een liedje voor mijn zoon Dré gemaakt, over hoe ik in de kliniek zit en telefoon kreeg van zijn moeder die zegt: ‘Besef je wel dat je een vader bent?’”, vertelt de Nederlandse zanger aan Het Belang Van Limburg.

Sinds zijn comeback heeft André een nieuw schrijfteam onder de arm genomen, onder wie twee mensen die in dezelfde situatie hebben gezeten als André zelf. Ook zij zijn afgekickt van de drank en de drugs.

“Die songs vertellen ook hun verhaal, los van dat van mij. Dat werkt heel versterkend”, besluit André.

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes