.
Andre Hazes
vrijdag 26 mei 2023

André Hazes: “Dat lijkt echt een ander leven”

Hij vond het confronterend

De voorbije jaren waren jaren van woelige en moeilijke momenten. André Hazes was verslaafd aan alcohol en drugs en heeft de mensen in zijn omgeving veel pijn gedaan met zijn gedrag en daden.

“Ik vind het heel erg dat ik mensen heb pijn gedaan. In mijn ogen kan ik dat alleen maar goedmaken door nuchter te blijven. Maar voor mij persoonlijk was het ook een fantastische tijd, los van dat het een hoop stress en gezeik opleverde”, zegt André in Het Belang van Limburg.

De fans van André kunnen op VTM 2 kijken naar ‘Crossroads”, de documentaire die gemaakt is rond het leven van André tijdens de moeilijkste jaren van zijn leven. André zelf heeft de documentaire ook gezien, maar vind het moeilijk om er naar te kijken.

“Ik vind het prachtig en ben heel dankbaar dat ik hem gemaakt heb. Maar het is alsof ik niet naar mezelf kijk, dat is confronterend. Voor mij lijkt het al zo lang geleden, een ander leven”, geeft hij toe.

Gelukkig zitten er ook scènes in die hij zelf erg grappig vindt. Zo was er een momentje bij ‘Tien Om Te Zien’ waarin hij in de laadbak van een bestelwagen kruipt om van het café terug naar het podium te rijden. “Ik ben daar ook echt heel dronken. Maar tegelijk walg ik ervan, omdat ik besef dat ik een kind van 6 jaar heb. De verantwoordelijkheid die ik als vader draag, voel ik daar niet. Ik ben daar vooral egoïstisch.”

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes