.
André Hazes
donderdag 9 mei 2024

André Hazes: “Het is daar nog te vroeg voor”

Hij wil er wel iets mee doen

Wie de voorbije maanden naar een concert is geweest van André Hazes heeft ongetwijfeld gezien dat de zanger weer ontzettend veel plezier heeft in het zingen en het optreden. Zijn verhaal is ongetwijfeld al een grote inspiratie geweest voor veel mensen.

“Ik denk dat het daar nog te vroeg voor is. Maar ik vind wel dat ik daar ooit iets mee moet doen. Ik ben dat bijna verplicht aan mezelf. In september ben ik drie jaar clean, en dat is best lang. Ik krijg heel vaak berichten van mensen die dankzij de documentaires die ik gemaakt heb over mijn traject eindelijk een opening hebben gevonden om met hun ouders of kinderen over hun probleem te praten. Dat maakt dat het allemaal niet voor niks is geweest”, zegt André in Dag Allemaal.

De zanger heeft heel wat kritiek gekregen de afgelopen maanden. En dat heeft hem toch wel iets gedaan.

“Zeker in de tijd dat ik zwak was. Ik maakte een zootje van mijn leven en als ik in de media met mijn eigen rotzooi werd geconfronteerd, raakte mij dat. Soms worden er ook dingen gezegd die niet waar zijn, maar dat vind ik ten hoogste een beetje irritant. Tenzij die ene keer dat ze schreven dat ik weer dronk, terwijl ik al een jaar clean was. Ik had daar toen zo hard voor gewerkt...'”

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes