.
Andre Hazes
zaterdag 4 november 2023

André Hazes: “Het is gewoon zo gelopen”

Hij wil nu ook mensen helpen

André Hazes lijkt zijn leven weer op de rails te hebben en dat is maar goed ook. Hij had een behoorlijke puinhoop gemaakt van zijn leven en dat van zijn zoontje Dré. Hij heeft zijn papa lang moeten missen.

Hazes en Monique Westenberg zijn nu terug een koppel en dat is alleen maar goed nieuws voor Dré. Want het heeft er lang niet goed uitgezien.

“Ik kwam uit de kliniek en het is gewoon zo gelopen. Een tijdje nadat ik genezen was kwamen Monique en ik weer samen, maar we wilden Dré niet meteen laten zien dat we ons verzoend hadden. We wilden het heel rustig opbouwen. Wanneer ik bij hen sliep, sliep ik ook in een andere kamer. Maar goed, voor Dré verandert er zo niks. Hij blijft in hetzelfde huis wonen en ik sluit me gewoon bij hen aan. Hij vindt het superchill zo”, lacht André in Primo.

De zanger is ondertussen twee jaar clean en dat is toch een hele prestatie. Je hoort ook aan zijn nieuwe album dat André veranderd is.

“Dat was de bedoeling. Ik wil mensen die met dezelfde verslavingen, angsten en schaamte kampen duidelijk maken dat ze niet alleen zijn. Op die manier hoop ik echt mensen te kunnen helpen.”

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes