.
André Hazes
vrijdag 26 april 2024

André Hazes: “Ik vind zingen tijdens mijn optredens minder belangrijk”

Hij legt graag de focus op andere dingen

André Hazes heeft het de afgelopen jaren nooit makkelijk gehad. Hij heeft vaak onder vuur gelegen en het heeft er eventjes niet goed uitgezien met de carrière van de zanger. Maar dat is nu allemaal verleden tijd.

De zanger is altijd optimistisch gebleven en probeert dat ook te blijven. Al heeft hij net zoals iedereen ook wel eens een mindere dag.

“En dan nog loop ik meestal vrolijk en blij rond. Dat gevoel probeer ik ook aan andere mensen te geven. In mijn shows vind ik het zingen zelf bijvoorbeeld minder belangrijk dan de momenten tussen de liedjes. Ik wil contact maken, verbinden, de mensen een goed gevoel geven. Als ze weer naar huis gaan, moeten ze niet denken 'Wat heeft die gozer goed gezongen!' maar wel 'Dit was leuk, zeg!'”, klinkt het in Dag Allemaal.

Hazes heeft er ook over nagedacht om ‘andere’ muziek te gaan maken dan hij eerst altijd deed. Maar dat viel niet in goede aarde bij de fans.

“Mijn grootste zwakte is dat ik nogal eens voor m'n beurt praat. Als ik iets voel, roep ik het altijd hardop. Dat kan heel leuk zijn en vaak werkt het in mijn voordeel, maar soms ook niet. Nadat ik in therapie was gegaan ben ik er twee jaar tussenuit geweest. In die tijd heb ik kunnen nadenken over het leven en een van de dingen die ik besloot, was dat ik niet meer in een hokje geplaatst wilde worden.”

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes