.
Andre Hazes
donderdag 24 augustus 2023

André Hazes in concert in Middelkerke: "Het gaat vrijdagavond uitzinnig worden"

Vrijdagavond is het zover!

Zijn eerste grote concert in België in lange tijd, vrijdagavond 25 augustus is het zover. Zij die er vorige keer bij waren, weten dat André Hazes vorige keer in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke van begin tot einde op een uitzinnig publiek kon rekenen. En voor minder gaat hij vrijdagavond niet. Concertevents wist Hazes voor het eerste Belgische concert in lange tijd te strikken en Hazes is blij dat hij opnieuw in Middelkerke mag staan. "Ik kijk er enorm naar uit om opnieuw voor mijn Vlaamse fans te mogen optreden, die me altijd zo’n warm welkom geven", glunder de zanger.

Hazes is niet de enige Nederlandse artiest die graag in Vlaanderen komt en zich hier thuis voelt. We zijn ervan overtuigd dat het Belgische publiek hem vrijdagavond met open armen zal ontvangen. En André zelf? Die gaat de fans verwennen met nieuwe muziek en uiteraard met zijn grootste hits.
Er zijn trouwens nog tickets, ga jij samen met ons mee genieten in Middelkerke? Niet twijfelen, gewoon doen. Je gaat er geen seconde spijt van hebben. Tickets en info via www.concertevents.be .