.
Andrea Croonenberghs in Familie
vrijdag 26 april 2024

Andrea Croonenberghs: “Er had meer ingezeten”

Ze is niet helemaal tevreden

We kennen Andrea Croonenberghs natuurlijk als Britt Michiels uit ‘Flikken’, maar daarnaast is ze ook omroepster en zangeres. Toch is ze niet blij met alle variatie in haar job.

“Ik heb veel mogen doen, maar ik denk dat ik op geen enkel vlak echt hoge toppen heb gescheerd. Ik heb te lang omgeroepen en dat heeft me op een of andere manier te klein gehouden. Ik was best in staat geweest om een aantal programma's te presenteren die mij niet zijn aangeboden, en waar ik op mijn vijftigste blijkbaar in één keer te oud voor was”, zucht Andrea in Het Laatste Nieuws.

Als actrice moet ze wel toegeven dat ze veel leuke rollen heeft mogen spelen. Maar toch vindt ze het jammer dat ze nooit een rol van betekenis heeft mogen spelen in een film.

“Er had meer in gezeten. Ik doe vandaag nog altijd presentaties, voice-overs, ik zing veel. Maar ik heb nooit zelf muziek uitgebracht. Om maar te zeggen: over alles wat ik gedaan heb, blijf ik bescheiden. Ik ben niet gefrustreerd, maar zeggen dat ik echt bereikt heb wat ik wilde bereiken? Dat nu ook weer niet."

Bio van Andrea Croonenberghs