.
Andy Peelman
zaterdag 4 februari 2023

Andy Peelman: “De meningen zullen hierover verschillen”

Hij heeft het zelf ook al meegemaakt

Over woke kan nog veel gezegd en geschreven worden. Maar het lijkt een eindeloze discussie zonder goed of fout. Presentator en acteur Andy Peelman is de hele woke-discussie behoorlijk beu en wil zelf kunnen bepalen wat hij zegt en waar hij mee lacht.

Dat opmerkingen naar vrouwen toe ook erg gevoelig liggen en dat er niet meer gefloten mag worden naar vrouwen, ook daar heeft hij zijn eigen idee over.

“Ik vermoed dat de meningen van vrouwen zelf hierover verschillen. Recent hoorde ik een dame klagen dat het al ver is gekomen als mannen niet meer op een vrouw durven afstappen of haar een complimentje geven. Uit schrik om een foute reactie te krijgen”, zucht Andy in Tv Familie.

Maar niet alleen vrouwen krijgen weleens een foute opmerking, ook Andy heeft er al mee te maken gekregen. Maar hij probeert daar weinig heisa rond te maken.

“Ik heb het al vaak meegemaakt dat een dame in mijn achterste knijpt. Of mij ongevraagd een kus geeft wanneer ze met mij op de foto gaat. Ik ben benieuwd hoe hard ik word uitgelachen, mocht ik daar spel van maken.”

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman