.
Andy Peelman en Dina Tersago in Ze Zeggen Dat
zondag 30 april 2023

Andy Peelman: “Die ligt daar niet wakker van” 

Hij is soms erg close met Dina Tersago 

Dankzij Andy Peelman en Dina Tersago weten we nu allemaal hoe we efficiënt kunnen reageren als ons huis in brand staat. Ze onderzochten in ‘Ze Zeggen dat’ hoe Vlamingen reageren als ze plots merken dat hun huis in brand staat en daaruit trok Andy zelf ook zijn lessen.

“Als ons huis in brand staat, ga ik de twee dochter halen en mijn madam belt de 112”, begint Andy in Story. “We hebben ook twee vluchtroutes uitgestippeld en een branddeken en-blusser in huis gehaald. Stel dat er ooit brand is – hopelijk nooit – dan moeten we daar niet eerst over nadenken en winnen we kostbare tijd.”

Maar gelukkig is het niet allemaal even serieus bij ‘Ze Zeggen Dat’ en worden er ook iets luchtigere ‘Ze zeggen datjes’ onderzocht.

Zo gingen Dina en Andy op onderzoek uit of Jack wel had moeten sterven in de film ‘Titanic’. En dat vond Andy heel leuk om te doen.

“Ik denk dat veel mannen in mijn plek hadden willen zijn. Ooit heb ik gezegd dat Dina mijn favoriete onenightstand is omdat het zo’n mooie madam is. Dat vind ik nog steeds, maar die opname was op geen enkel moment seksueel getint. Mijn vrouw kon er hartelijk om lachen, die ligt daar niet wakker van.”