.
Andy Peelman
maandag 19 december 2022

Andy Peelman: “Een verzekering voor wanneer het plots stopt”

Hij is een bezige bij

Naast presentator op televisie baat Andy Peelman sinds kort ook een winkel uit in tweedehandskledij: ‘Lorelie & Feline’. Hij doet dat samen met zijn vrouw Tine en hij moet toegeven dat ze hun start niet gemist hebben?

“Er waren vooraf twee grote angsten. Ten eerste dat er te veel mensen met mij op de foto zouden willen, maar die vrees blijkt onterecht. Ten tweede of we wel genoeg aanbod zouden hebben. Maar we moeten zelfs al op afspraak werken voor mensen die ons hun kleren willen aanbieden. Dus ja, ik ben heel content”, klinkt het in Tv Familie.

De winkel was een stevige investering voor Andy en Tine en het koppel zal de eerste jaren eerst nog stevig mogen verkopen voordat ze de investering eruit kunnen halen.

“Maar ik wilde me met deze zaak onderscheiden van de klassieke kringloopwinkel. En daar zijn we tot dusver in geslaagd. Er hangt een boetieksfeer in onze winkel.”

Normaal is het de bedoeling dat Tine mee in de winkel staat, maar dat ligt voorlopig nog moeilijk. Zij geeft nog volop borstvoeding aan hun dochtertje Lorelie. “Ik sta dus meestal zelf in de zaak, samen met Jana, een meisje dat halftijds voor ons werkt. Het is best een tijdrovende en energievretende job. En dat in combinatie met m’n tv-werk. Maar die winkel, da’s een soort verzekering voor wanneer het op televisie stopt.”

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman