.
Andy Peelman
woensdag 28 december 2022

Andy Peelman: “Ik mag dromen hé”

Hier maak je hem blij mee

Hopelijk kregen jullie met kerst allerlei leuke cadeautjes en gaven jullie je geliefden enkele leuke en mooie cadeautjes. Want ondanks dat het de gezelligste tijd is van het jaar en elkaar liefde en warmte geven het allerbelangrijkste is, is het krijgen van een cadeautje toch ook altijd erg leuk.

Al is het geven van cadeautjes voor iedereen niet meer zo gemakkelijk. De prijzen van de energiecrisis liggen bij iedereen erg hard op de maag en dat gaat soms ten koste van de cadeautjes.

“Tuurlijk heeft die energiecrisis mij als zelfstandige winkeluitbater ook geraakt. Die voorschotfacturen zijn om van achterover te vallen. Er zijn helaas veel mensen die ze gewoon niet meer kunnen betalen”, zegt Andy in Tv Familie.

Wie een goed en leuk cadeau wil kopen voor Andy, die staat voor een stevige uitdaging. Hij is nochtans niet de moeilijkste, maar wanneer hij iets wil, koopt hij het gewoon.

“Het is dus gewoon moeilijk om voor mij een cadeautje te kopen. Maar als ik dan toch mag kiezen… Zo’n Cartier Love-armband vind ik knap. Ja, daar ben ik wel zot van. Het is natuurlijk niet goedkoop, maar dromen mag, hé!”

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman