.
Ann Tuts
vrijdag 17 september 2021

Ann Tuts laat zien wat ze kan

Ze is elke zondagavond te zien in 'Onder Vuur'

We zullen ons Ann Tuts altijd blijven herinneren als Doortje uit 'Fc De Kampioenen'. Maar de actrice laat graag zien dat ze meer in haar mars heeft dan haar rol als Doortje. Momenteel is ze te zien aan de zijde van onder andere Louis Talpe en Sam Louwyck in ‘Onder Vuur’, de nieuwe zondagavondserie op één.

In ‘Onder Vuur’ speelt Ann de rol van Noelle, een ambulancierster. Zij ziet zichzelf een beetje als de moeder van de kazerne. Iets waar Ann zich in kan vinden. “Ik vind het ook belangrijk dat iedereen zich goed voelt. Bovendien is Noelle iemand die graag op de achtergrond blijft, ze zal niet snel de held uithangen. Zo ben ik ook”, vertelt Ann over haar rol in de nieuwe reeks.

In de reeks gaat Anns personage in tegen het machogedrag van de brandweermannen. Iets wat ze ook herkent uit de acteerwereld. “Mensen die op hun borst kloppen en zeggen: ik ben hier de held. Ik moet daar altijd eens hard om lachen. Omdat ik het goed kan relativeren. Maar als het overdreven is, zal ik die persoon ook wel snel op zijn plek zetten. Ik kan dat ook doen, ik heb niets meer te bewijzen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ann Tuts

Meer Over:

Ann Tuts