.
Yasmine
woensdag 16 oktober 2019

Ann Van den Broeck brengt prachtig eerbetoon aan Yasmine

Ann zingt Franse versie van Porselein tijdens 'Chansons Charmantes'.


Ann Van den Broeck bezorgt kippenvel met haar eerbetoon aan Yasmine. Ann, die vroeger met Yasmine op school zat, heeft in samenwerking met hun oude leerkracht Frans twee nummers van Yasmine in het Frans herschreven. “Porcelaine”, in deze prachtige versie is een kwetsbaar en intrigerend eerbetoon aan Yasmine.

Maandagavond luisterde het publiek dan ook met ingehouden adem naar deze versie tijdens het nieuwe seizoen van Chansons Charmantes. Iedere tweede maandag van de maand geniet het publiek in het Theatercafé van het Fakkeltheater van prachtige muziek, in een intieme setting. Ann Van den Broeck nam maandag de aftrap met haar ‘Acht Noten’. Acht noten in het Frans welteverstaan Niet alleen de bekende Franse chansons passeerden de revue, maar ook voor ons onbekende vondsten wisten het publiek te charmeren. Alles van een ongekend hoog muzikaal niveau, stuk voor stuk prachtig gezongen.

En Ann is niet de laatste straffe madam die dit seizoen in Chansons Charmantes schittert, zo nemen o.a. Barbara Dex en Anne Mie Gils de microfoon van haar over.

https://fakkeltheater.be/voorstelling/chansons-charmantes-2019-2020