.
Ann Van den Broeck
vrijdag 16 september 2022

Ann Van den Broeck deelt hartverwarmend nieuws: 'Tumor is al fel verkleind'

Als dat geen goed nieuws is.

Dit bericht is voor iedereen die tegen kanker vecht: blijf in een goede afloop geloven, positief in het leven staan is mogelijk goed voor het genezingsproces. En dat mogen we ook besluiten als we naar het parcours van Ann Van den Broeck kijken. De musicalactrice vecht tegen borstkanker en lijkt aan de winnende hand te zijn. "Ik heb mijn 12e én laatste Taxol-chemo kreeg toegediend! Einde van een 1e fase in dit pittige proces. En er is nóg goed nieuws: Ik heb de motherfucker bij zijn pietje. De tumor is al fel verkleind", laat Ann via haar sociale media weten.

"Ik kan niet ontkennen dat ik de aanwezigheid van chemo in mijn lichaam overal en op elk moment voel. Maar tot hiertoe gaat het goed met me. Ik heb naast een soms enorme vermoeidheid, niet echt last van andere bijwerkingen. Of toch niets dat ik niet aankan", gaat Ann verder.

Maar ze is nog niet aan de eindmeet, laat dat duidelijk zijn. Zij start straks met 4 tweewekelijkse chemokuren die zwaarder zijn dan wat zij tot hiertoe heeft beleefd. Maar Ann trekt zich op aan de steun van haar partner Stany Crets en iedereen bij Mamma Mia. "Deze show gaf me de mentale boost om weer verder te kunnen. Let wel: ik kon deze shows enkel spelen wanneer ik overdag sliep en rustte", geeft Ann toe.

Dit weekend kan je voor de laatste keer naar Mamma Mia gaan kijken, de musical speelt in Hasselt. Kijk eens naar buiten.... is het geen fantastisch weer om binnen te zitten en mee te zingen met de hits van ABBA? Gebracht door een topcast! Er zijn nog tickets, koop ze nu via de website van Deep Bridge. Je gaat er geen seconde spijt van hebben!