.
Ann Van den Broeck
zaterdag 1 april 2023

Ann Van Den Broeck gaat écht naakt 

“Taartjes voor de borsten” 

Na haar verschrikkelijke diagnose van borstkanker herneemt Ann Van Den Broeck stilaan weer haar leven. Ze ondergaat wel nog hormoontherapie, wat ook niet altijd even goed meevalt, maar chemo is niet meer nodig.

“Ik probeer vooral mild te zijn voor mezelf. Als het een dag niet lukt, is dat oké. Ik volg onco-revalidatiefitness in het UZA, en daar zie ik hoe lotgenoten de ene keer voluit gaan, en de andere keer na een kwartier moeten vertrekken”, vertelt Ann in Humo.

De artsen hebben haar van in het begin gezegd dat het anderhalf jaar kan duren vooraleer ze zich weer helemaal fit voelt.

Inmiddels neemt ze ook op carrièrevlak weer het leven op en binnenkort staat ‘Calendar Girls’ op het programma. Een leuke theaterversie van een Britse film waar dames een naaktkalender maken om geld in te zamelen voor de kankerafdeling van een ziekenhuis.

En dat zal ook Ann dus binnenkort doen, naakt gaan om een kalender te maken en te verkopen. “Ik heb voor tv ook al semi-naaktscènes gespeeld. Maar in dit geval is het vooral grappig bedoeld, met taartjes voor onze borsten en zo, nooit helemaal naakt”, onthult Ann Van Den Broeck in Humo.

Bio van Ann Van den Broeck

Meer Over:

Ann Van den Broeck