.
Ann Van den Broeck
vrijdag 5 augustus 2022

Ann Van den Broeck heeft borstkanker

Musicalactrice vecht tegen borstkanker.

Musicalactrice Ann Van den Broeck werd recent gediagnosticeerd met borstkanker, dat laat Ann zelf via haar sociale media weten.

"De komende tijd zal ik de nodige professionele behandelingen krijgen met alle vervelende consequenties van dien", schrijft Ann op Facebook. De musicalactrice laat haar moed niet zakken, integendeel. Zij weet dat een positieve ingesteldheid het genezingsproces vaak ten goede komt. "Ik hoop, geloof en ga er graag van uit dat ik mijn privéleven en mijn professionele activiteiten naar goed vermogen verder zal kunnen zetten de volgende maanden, maar ondertussen ga ik de strijd aan en vecht ik samen met mijn achterban tegen deze onaangekondigde en ongenode motherfucker."

Ondanks de positiviteit weet Ann dat zij zonder twijfel ook moeilijke momenten zal krijgen. "Ik bereid me voor op een pittig jaar met een positieve mindset, want zoals Nietzsche ooit zei: “Was mich nicht umbringt macht mich stärker".", besluit Ann.

Ann is niet alleen in het theater actief, eerder was zij onder andere in 'Familie', 'Thuis', 'Café Majestic', 'Spoed' en vele andere reeksen te zien

Succes Ann, wij duimen niet alleen voor jou maar ook voor de vele lotgenoten.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ann Van den Broeck

Meer Over:

Ann Van den Broeck